21 Mar
21Mar

Η κοινωνική δράση που πραγματοποιούν στο Γενικό Λύκειο Αγίας Τριάδας Αργολίδας είναι ένα πραγματικό παράδειγμα αλτρουισμού και αλληλεγγύης.

 Οι μαθητές και οι μαθήτριες, μας δείχνουν με τη δράση τους, όχι μόνο την ευαισθησία τους στα ζώα και το περιβάλλον, αλλά και το πνεύμα της αλληλοβοήθειας και της φροντίδας για τα πιο αδύναμα μέλη της κοινωνίας μας.
Η συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών για την ενίσχυση του Φιλοζωικού Συλλόγου Ναυπλίου «Οι αδέσποτοι» αποτελεί έναν τρόπο να βοηθήσουμε, ΟΛΟΙ, τα ζώα που χρειάζονται την προσοχή μας και την αγάπη μας. Ταυτόχρονα, μέσα από αυτήν την δράση μαθαίνουν οι μαθητές τη σημασία της αειφορίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.
Είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο που οι μαθητές  ανταποκρίνονται σε αυτήν την πρωτοβουλία και δείχνουν τη δέσμευσή τους στις αξίες της αλληλεγγύης και της φροντίδας. 

Η ενεργός συμμετοχή τους στην εξυπηρέτηση της κοινωνίας και του περιβάλλοντος τους κάνει πραγματικούς ήρωες και πρότυπα προς μίμηση. 

Ας συνεχίσουμε να προωθούμε αυτό το είδος δράσεων που φέρνουν αλλαγή και ελπίδα στην κοινωνία μας.



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Στο Γενικό Λύκειο Αγίας Τριάδας Αργολίδας πραγματοποιούμε μία κοινωνική δράση που αφορά τη συλλογή και ανακύκλωση πλαστικών μπουκαλιών τα έσοδα της οποίας διατίθενται για την ενίσχυση του Φιλοζωικού Συλλόγου Ναυπλίου «Οι αδέσποτοι»που φροντίζει αδέσποτα ζώα. Έτσι, διαπαιδαγωγούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες στην περιβαλλοντική ευθύνη, φροντίζουμε το περιβάλλον του σχολείου ενώ συμβάλλουμε και στην περίθαλψη των αδέσποτων ζώων. Η πρωτοβουλία μας αυτή μπορεί να θεωρηθεί και ως ένα διαρκές κι έμπρακτο αφιέρωμα στη διεθνή μέρα φιλοζωΐας (4 Απριλίου).


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.