18 Jul
18Jul

Προβλήματα, παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία συσσωρευμένα εδώ και πολλά έτη δείχνουν να επιλύονται για το κοινό καλό και των δύο δήμων (Άργους – Μυκηνών και Ναυπλιέων).

Μετά από συνεννόηση μεταξύ των δύο δημάρχων των δύο πόλεων και των προέδρων των Δ.Ε.Υ.Α. έγινε σήμερα σύσκεψη προκειμένου να επιλυθούν διαφωνίες οι οποίες έχουν οδηγήσει τις δύο πόλεις σε δικαστικούς αγώνες μεταξύ τους. 


Το πνεύμα της όλης συζήτησης κινήθηκε σε πολύ θετική κατεύθυνση και θεωρείται πως σηματοδοτεί αβίαστα μια συναινετική λύση προς όφελος και των δύο δήμων.

Η σημερινή σύσκεψη μεταξύ των δημάρχων και των προέδρων των ΔΕΥΑ επέφερε μια νέα ελπίδα για την επίλυση αυτών των προβλημάτων με ειρηνικό τρόπο. 

Το γεγονός ότι το πνεύμα της συζήτησης κινήθηκε σε θετική κατεύθυνση είναι ένα σημαντικό βήμα προς την επίλυση αυτών των διαφορών.

Είναι σημαντικό να υπάρχει συνεργασία και συνεννόηση μεταξύ των δήμων και των τοπικών αρχών προκειμένου να εξασφαλιστεί η αειφόρος ανάπτυξη και η ευημερία όλων των κατοίκων. 

Η επίλυση των προβλημάτων με ειρηνικό τρόπο είναι η βέλτιστη λύση για το κοινό καλό και την ειρηνική συνύπαρξη των δύο δήμων.Το μέλλον φαίνεται λαμπρό για τον διάλογο και την συνεργασία μεταξύ των δύο Δημών, καθώς η σημερινή σύσκεψη δείχνει ότι οι δύο πλευρές είναι διατεθειμένες να βρουν κοινές λύσεις για τα κοινά προβλήματα. 

Αυτό αποτελεί ένα θετικό παράδειγμα για άλλους Δήμους και περιοχές που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα και παρεξηγήσεις.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.