14 Oct
14Oct


Σήμερα, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης είχε την ευκαιρία να συναντήσει τα παιδιά της Γ’ Λυκείου, σε μια εποικοδομητική συζήτηση που επρόκειτο να ενισχύσει τον διάλογο και τη συνεργασία μεταξύ των νέων και της τοπικής διοίκησης. 

Ο Δήμαρχος μοιράστηκε στα social media τις εντυπώσεις του από τη συνάντηση, γράφοντας: "Τι πιο ωραίο, η αρχή της εβδομάδας να ξεκινά με τα παιδιά της Γ Λυκείου!!! Και τα αιτήματά τους φυσικά…"
Τα αιτήματα των μαθητών επικεντρώθηκαν σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τη νεολαία και τις υποδομές στην περιοχή, αναδεικνύοντας τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους για το μέλλον. 

Ο Δήμαρχος άκουσε προσεκτικά τους νέους, εκφράζοντας τη στήριξή του και τονίζοντας τη σημασία της συμμετοχής των νέων στην τοπική ζωή.
Αυτή η συνάντηση αποτέλεσε ένα βήμα για τη δημιουργία ενός διαλόγου που θα φέρει κοντά τη νέα γενιά με την τοπική διοίκηση, προκειμένου να συνεργαστούν για την καλύτερη αναβάθμιση της κοινωνίας μας. 

Ο Δήμαρχος  δεσμεύτηκε να εξετάσει τα αιτήματα και να αξιολογήσει τις λύσεις που θα μπορούσαν να εφαρμοστούν, διασφαλίζοντας ότι οι φωνές των νέων θα ακουστούν και θα ληφθούν υπόψη στις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον τους.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.