18 Oct
18Oct


Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση δωρεάν στειρώσεων αδεσπότων ζώων στον Δήμο Ερμιονίδας, που θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 4 Νοεμβρίου. 

Αυτή η πρωτοβουλία γίνεται σε συνεργασία με τοπικές και διεθνείς μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που εργάζονται ακούραστα για την ευημερία των ζώων και την πρόληψη του υπερπληθυσμού τους.
Η στειρώση είναι μια κρίσιμη διαδικασία που συμβάλλει στην υγεία των αδεσπότων ζώων, μειώνει τον αριθμό των ανεπιθύμητων κτηνών και προάγει την ευθύνη των πολιτών προς τα ζώα. Με στόχο τη μείωση του αδεσπότου πληθυσμού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αυτών των ζώων, καλούμε όλους τους κατοίκους να συμμετάσχουν σε αυτή τη σπουδαία δράση.
Οι στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν από εξειδικευμένους κτηνίατρους και θα περιλαμβάνουν επίσης εξετάσεις υγείας και εμβολιασμούς. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και απευθύνεται σε αδέσποτα ζώα της περιοχής.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο του Δήμου Ερμιονίδας ή με τις συνεργαζόμενες οργανώσεις για να κλείσουν ραντεβού.

 Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό σας προτείνουμε να φροντίσετε άμεσα για την εγγραφή σας.
Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε το Δήμο μας πιο φιλικό για τα ζώα και να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλα τα πλάσματα που ζουν μαζί μας.


Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.