18 Oct
18Oct


Ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών πραγματοποίησε  έκτακτη συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δημήτρη Μάλλιο, προκειμένου να συζητηθούν τα αυξανόμενα προβλήματα παραβατικότητας και οι άνομες πράξεις που ταλανίζουν τη Νέα Κίο εδώ και τρεις δεκαετίες.

 Όπως επισημάνθηκε, η κατάσταση έχει φθάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, με αποτέλεσμα την ανασφάλεια των πολιτών και τη διατάραξη της κοινωνικής ζωής, με αποκορύφωμα την τραγική απώλεια μιας νέας μητέρας.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά τον Αρχηγό για τις πτυχές του προβλήματος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη άμεσης και συντονισμένης δράσης από την Ελληνική Αστυνομία. 

Ζήτησε την ενίσχυση των καθημερινών στοχευμένων ελέγχων και την αύξηση των περιπολιών στην περιοχή προκειμένου οι πολίτες να νιώσουν ξανά ασφαλείς. 
Ο Αντιστράτηγος Μάλλιος διαβεβαίωσε ότι οι έλεγχοι θα ενταθούν και ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε στοχευμένες επιχειρήσεις για όσο απαιτηθεί, με στόχο την εξάλειψη της παραβατικότητας και την αποκατάσταση της δημόσιας ασφάλειας. 

Ο Αρχηγός τόνισε τη σημασία της συνεργασίας και της διαρκούς επικοινωνίας με τον Δήμο, αναφέροντας ότι ήδη έχουν αυξηθεί οι δράσεις της Αστυνομίας μετά τα γεγονότα του Αυγούστου.
Η ομόφωνη ψήφος του Δημοτικού Συμβουλίου για την ενίσχυση των δυνάμεων της Αστυνομίας επιβεβαιώνει τη σοβαρότητα της κατάστασης και την προτεραιότητα που δίνεται στην ασφάλεια των πολιτών στο Δήμο Άργους - Μυκηνών.

Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.