Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους Μυκηνών σε 1η Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 19-02-2025 και ώρα 11:00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας, οδός Ηφαίστου 5, Άργος.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η 2η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21-02-2025 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, χωρίς να σταλεί νέα πρόσκληση.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί για τρίτη και τελευταία φορά την Κυριακή 23-02-2025 και ώρα 11:00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας, οδός Ηφαίστου 5, Άργος, χωρίς να σταλεί νέα πρόσκληση.
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη την Κυριακή 23-02-2025, που απαιτείται μειωμένη παρουσία για επίτευξη απαρτίας, για να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση.
Η οικονομική τακτοποίηση της συνδρομής έως και το 2024 των ήδη εγγεγραμμένων μελών είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή και μπορεί να πραγματοποιηθεί και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025, ώρα 11:00.Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της τακτικής Γενικής Συνέλευσης είναι: