Ένας πραγματικός παράδεισος στην Αργολίδα-AVATON BLUE VILLA

Καλωσορίσατε στο Avatonblue Villa Nafplio!!!

Σας υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία ανάπαυσης και χαλάρωσης. 

Βρισκόμαστε στο Βιβάρι και ποτέ δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την απίστευτη μοναδική θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.

Θέλαμε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα από το θόρυβο της πόλης από τις φωνές να κάνουμε switch off Και απλά να ακούμε τη φύση! Και ναι τα καταφέραμε! Και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!


Το Avatonblue Villa Nafplio διαθέτει 3 άνετα υπνοδωμάτια, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων για να κάνετε τη διαμονή σας ακόμη πιο άνετη. Τα 2 μπάνια με δωρεάν προϊόντα μπάνιου και στεγνωτήρα μαλλιών θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.


Απολαύσαμε τον καφέ μας στη βεράντα  και θαυμάσαμε τον ορίζοντα ατενίζοντας το γαλάζιο του Αργολικού κόλπου. Γίναμε ένα με  τη γαλήνη της φύσης και χαλαρώσαμε πίνοντας ένα κοκτέιλ στον πανέμορφο κήπο ! 


Επιπλέον, το Avatonblue Villa Nafplio μας προσέφερε  δωρεάν ποδήλατα για να εξερευνήσουμε  την περιοχή και υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων για να επισκεφθούμε τα μέρη του ενδιαφέροντος γύρω μας.


Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις ατέλειωτες ώρες χαλάρωσης στο Avatonblue Villa Nafplio, όπου η θέα στο γαλάζιο θα σας αφήσει άφωνους. 


Κάντε τις διακοπές σας αξέχαστες και ζήστε το όνειρο σας στον παράδεισο του  Avatonblue Villa Nafplio.



 Κάντε τώρα την κράτησή σας και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι απόλαυσης και χαλάρωσης!


Επικοινωνήστε  ΕΔΩ  :

avaton.vivari@gmail.com